De Verhalenvrouw

Over Jetta

 

Na vijfentwintig jaar werkervaring in de zorgsector start ik mijn eigen praktijk voor begeleiding, coaching en verhalen vertellen, omdat ik maximale aandacht wil geven aan de mensen met wie ik werk.

 

Mijn beroep is begeleider, coach en verhalenverteller. Daarnaast heb ik een grote liefde voor dieren en de natuur. Met mijn hond maak ik graag lange wandelingen. In de natuur met mijn hond kom ik in een staat van ontspannen gewaar zijn van alles wat er is, dicht bij wie ik werkelijk ben.

 

In mijn werk als begeleider heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden en trainen van praktische, alledaagse vaardigheden. En ben ik goed geworden in het verduidelijken van hulpvragen voor de aanvraag van zorgindicaties. Ik heb veel ervaring in het begeleiden en coachen van mensen met autisme en/of hoogbegaafdheid.

 

Naast al die praktische begeleidingszaken heb ik ook altijd met veel plezier mensen gecoacht in hun zoektocht naar wie ze zijn, wat hun passie is en wat ze in het leven willen doen. In 2017 heb ik een opleiding tot coach afgerond bij Art of Life.

 

Het verhalen vertellen is al veel jaren een bron van vreugde en inspiratie, die ik steeds meer bewust inzet in mijn werk als begeleider en coach. Ik geniet van het zoeken naar de diepere betekenis van een verhaal, vanuit mijn hart verbinding met het verhaal te maken en het verhaal zo te vertellen dat de luisteraars zich kunnen verbinden met mij en mijn verhaal. Ik hou ook van luisteren en mensen uitnodigen hun verhaal  te vertellen en samen de betekenis daarvan te doorgronden.Verhalen kunnen mensen dichterbij elkaar brengen en dat maakt volgens mij de wereld een stukje mooier. Mijn vertelvaardigheden hou ik levend door deelname aan cursussen, een vertelkring en open podia en festivals.